Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pisinisi Turnkey: Fa'amatalaga, Fa'afefea ona Fa'atino

O le a le Pisinisi Turnkey?

O se pisinisi turnkey o se pisinisi ua sauni e fa'aoga, o lo'o iai i se tulaga e mafai ai ona fa'agaoioia vave.

O le faaupuga "turnkey" e faʻavae i luga o le manatu o le naʻo le manaʻomia o le ki e tatala ai faitotoʻa e amata ai galuega. Ina ia manatu atoatoa o se fofo turnkey, e tatau ona galue saʻo le pisinisi ma i le malosi atoatoa mai le taimi na maua muamua ai.

Avea'i Autu

1. O se pisinisi turnkey o se fa'agaioiga mo tupe mama lea ua sauni e fa'aoga e pei o le taimi e fa'atau ai e se tagata fou po'o se tagata e ona.

2. O le faaupuga "turnkey" e faʻavae i luga o le manatu o le naʻo le manaʻomia o le liliu o le ki e tatala ai faitotoʻa e amata ai gaioiga, poʻo le tuʻuina o le ki i totonu o le afi e ave ai le taavale.

3.Turnkey pisinisi e aofia ai franchises, tele-level marketing schemes, ma isi.

Auala e galue ai Pisinisi Turnkey

O le pisinisi turnkey o se fa'atulagaina lea e fa'atino ai e le tagata e tu'uina atu le fa'atonuga mo fa'atonuga uma e mana'omia ma i'u ai ina tu'uina atu le pisinisi i le tagata fa'afoe fou pe a mae'a mana'oga ua ta'ua i luga. O se pisinisi turnkey e masani lava ona i ai se fa'ata'ita'iga fa'apisinisi fa'amaonia, manuia ma na'o le mana'omia o tupe fa'afaigaluega ma galuega.

O le faaupuga e faasino i se kamupani faʻatau na o le "liliu" se "ki" e amata ai pisinisi.

O se pisinisi turnkey o se pisinisi ua sauni e fa'aoga, o lo'o iai i se tulaga e mafai ai ona fa'agaoioia vave. O le faaupuga "turnkey" e faʻavae i luga o le manatu o le naʻo le manaʻomia o le ki e tatala ai faitotoʻa e amata ai galuega. Ina ia atoatoa le manatu o le turnkey, e tatau i le pisinisi ona galue lelei ma atoatoa le malosi mai le taimi muamua na maua ai. O le tau turnkey o sea pisinisi e mafai ona aofia ai totogifuapauina franchising, lisi, inisiua, inventory, ma isi.

Pisinisi Turnkey ma Franchise

E masani ona faʻaaogaina i le franchising, o fuafuaga a le pulega maualuga a le kamupani ma faʻatino uma fuafuaga faʻapisinisi e faʻamautinoa ai e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻatau se franchise poʻo pisinisi ma amata loa ona faʻagaoioia. O le tele o franchise e fausia i totonu o se fa'avae fa'apitoa sa iai muamua, fa'atasi ai ma laina tu'uina atu mo oloa e mana'omia e amata ai galuega. Atonu e le tatau ona auai le aufaipisinisi i fa'ai'uga fa'asalalauga, ona e mafai ona pulea e se fa'alapotopotoga tele atu.

O le lelei o le faʻatauina o se franchise o le faʻataʻitaʻiga pisinisi e masani ona faʻamaonia e faʻamaonia, e mafua ai le maualalo o le aofaʻi o le toilalo. O nisi fa'alāpotopotoga fa'alāpotopotoga e fa'amautinoa e leai se isi franchise o lo'o fa'atu i totonu o le teritori o se franchise o lo'o iai, fa'atapula'aina tauvaga i totonu.

O le le lelei o le franchise o le natura o gaioiga atonu e matua faʻatapulaaina. E mafai ona noatia se franchisee i noataga fa'akonekarate, e pei o mea e mafai pe le mafai ona ofoina atu, po'o mea e mafai ona fa'atau mai.


Taimi meli: Iul-15-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou